Over ons

PM Media is in oktober 2019 opgericht door twee enthousiaste en ondernemende studiegenoten. Tijdens projecten die zij tijdens de opleiding hebben doorlopen, is het hen beide opgevallen dat bedrijven vaak moeite hebben om het optimale rendement uit de online vindbaarheid te halen. Zo hebben veel bedrijven bijvoorbeeld geen social media account(s), omdat ze er geen tijd voor hebben en/of niet weten hoe zij er mee om moeten gaan. Eeuwig zonde als je het ons vraagt.

Peter-Jan de Jong (1998) is geboren en getogen in Joure en inmiddels zit hij in het laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de NHL Stenden te Leeuwarden. Naast het parttime runnen van PM Media is hij als online marketeer in dienst bij Verstralershop uit Sneek, een webshop in auto accessoires. In zijn vrije tijd is hij graag commercieel met auto’s bezig en loopt hij fanatiek hard.

Martijn Adema (2001), geboren in Den Helder en woonachtig in Harlingen is eveneens vierdejaarsstudent Commerciële Economie aan de NHL Stenden te Leeuwarden. Naast het ondernemer zijn bij PM Media sorteert hij pakketten bij DHL en is hij vaak op het voetbalveld en in de sportschool te vinden.

Profielfoto van Martijn Adema
Open Whatsapp
Kunnen wij je helpen?
Scan de code
Welkom bij PM Media! Stuur hier je bericht, we helpen je graag.