Over ons

Jouw online marketingpartner

PM Media is in oktober 2019 opgericht door twee enthousiaste en ondernemende studiegenoten. Tijdens projecten die zij tijdens de opleiding hebben doorlopen, is het hen beide opgevallen dat bedrijven vaak moeite hebben om het optimale rendement uit de online vindbaarheid te halen. Zo hebben veel bedrijven bijvoorbeeld geen social media account(s), omdat ze er geen tijd voor hebben en/of niet weten hoe zij er mee om moeten gaan. Eeuwig zonde als je het ons vraagt.

Social media is onmisbaar voor bedrijven. Het is de snelste manier om je bedrijf te promoten. Het vormt, naast een goede website, de basis voor de verkoop. Daar komt bij dat social media relatief goedkoop is, de resultaten goed gemeten kunnen worden en een groot bereik kan opleveren. Kortom, social media is een zeer effectief communicatiemiddel om je naamsbekendheid te doen vergroten.

Naast social media speelt ook zoekwoorden optimalisatie (SEO) een essentiƫle rol binnen de online vindbaarheid. PM Media past voor je bedrijfswebsite relevante zoekwoorden toe, waarop jij gevonden wil worden. Hiermee wordt een sterke positie op Google gerealiseerd, wat resulteert in meer bezoekers op je website!

Graag vertellen wij je er meer over tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Vanuit ons kantoor in Bolsward of op een locatie naar keuze; we kijken er naar uit om kennis te maken!

Peter-Jan de Jong (23)

Martijn Adema (20)

Peter-Jan en Martijn persoonlijke foto