Over ons

PM Media is in oktober 2019 opgericht door twee enthousiaste en ondernemende studiegenoten. Tijdens projecten die zij tijdens de opleiding hebben doorlopen, is het hen beide opgevallen dat bedrijven vaak moeite hebben om het optimale rendement uit de online vindbaarheid te halen. Zo hebben veel bedrijven bijvoorbeeld geen social media account(s), omdat ze er geen tijd voor hebben en/of niet weten hoe zij er mee om moeten gaan. Eeuwig zonde als je het ons vraagt.

Peter-Jan de Jong (1998) is geboren en getogen in Joure (Friesland) en sinds september 2022 afgestudeerd als Bachelor Commercieel Econoom aan de NHL Stenden in Leeuwarden. Naast het in de flexibele uurtjes runnen van PM Media is hij mede-eigenaar van Yachtrental, een bootverhuur in Sneek. Daarnaast is hij nog een dag per week werkzaam bij Auto Olijnsma uit Gytsjerk, na het succesvol verlopen van zijn afstudeerperiode aldaar. Hier is hij verantwoordelijk voor de marketing, ondersteund hij de verkoop en toont een bijdrage in uiteenlopende procesoptimalisaties. Zijn beperkte vrije tijd vult hij nog in met het fanatiek beoefenen van hardlopen.

Bekijk Peter-Jan zijn LinkedIn hier.

Martijn Adema (2001), geboren in Den Helder en woonachtig in Harlingen is eveneens recent afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie (Bachelor) bij de NHL Stenden te Leeuwarden. Naast het ondernemen bij PM Media sorteert hij in de resterende uurtjes pakketten bij DHL Logistiek. In zijn vrije tijd is hij vaak op het voetbalveld bij Zeerobben te vinden en houdt zijn kracht bij in de sportschool.

Bekijk Martijn zijn LinkedIn hier.

Open Whatsapp
Kunnen wij je helpen?
Scan de code
Welkom bij PM Media! Stuur hier je bericht, we helpen je graag.