Wie is PM Media?

PM Media uit Joure, Friesland, adviseert en helpt bedrijven om optimaal (online) vindbaar te zijn. Het volledig ontzorgen op het gebied van onder andere social media, online campagnes en Search Engine Optimization behoren tot de kernactiviteiten van PM Media. Doordat het team jong is, speelt het in op de meest actuele online trends en ontwikkelingen.

PM Media weet als geen ander dat ieder bedrijf uniek is met individuele wensen en behoeften. Hierom levert PM Media maatwerk, om helemaal te voldoen aan de persoonlijke bedrijfssituatie. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel.

In de loop der jaren is PM Media uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau. Door samen te werken met onder andere grafisch vormgevers en video marketeers is geen nee te koop. Dus ook voor het realiseren van een geoptimaliseerde website of bedrijfsvideo bent u bij PM Media aan het juiste adres. Door het inmiddels flink opgebouwde klantportfolio ervaren bedrijven veel meer bezoekers en conversies op website en social media.

Graag komen wij met u in contact en gaan vrijblijvend een persoonlijk gesprek met u aan. Neem contact met ons op via de mail: info@pm-media.nl of telefonisch via 06 307 440 16 / 06 106 593 06.

Wacht niet langer en zorg voor een stevige concurrentiepositie door de online vindbaarheid.

Met actieve groet,

Peter-Jan & Martijn

www.pm-media.nl

Open Whatsapp
Kunnen wij je helpen?
Scan de code
Welkom bij PM Media! Stuur hier je bericht, we helpen je graag.